Puno nga shtepia, me miqte e tu dhe te njohurit. Prezantoi atyre Produkte te cilesise se lArte dhe Fito Deri ne 33% nga shitja e produkteve dhe Dhurata ne CDO POROSI. Behu pjese e Ekipit te Farmasi Cosmetic Albanie, kompanise se shitjes direkte me rritjen me te Madhe ne MLM. Perte aplikuar nga e gjithe Shqiperia na shkruaj moi mesazh numrin e telefonit dhe qytetin Ku jeton dhe Farmasi Pogradec Viktoria do Ju tel 🤗.