Tavanul Alb DIN polistiren prezinta un modèle en relief si se incadreaza dans stilul Modern, fiind usor de integrat dans orice Design Interior. Dimensiunile acestuia sunt: 50 cm lungime si latime, 1 cm grosime. Tavanul fals are in primul rand un ROL Decorativ, iar faptul ca se pot Acoperi denivelari, fisuri, Pete, II confera si un ROL fonctionnel. Tavanul décor T103 detine un ROL fonctionnel pentru situatia in care tavanul este denivelat sau inestetic si ROL décoratif pentru Amenajarea unei locuinte personalizate. En général, plafoanele faux au aproximativ 50 x 50cm. Grosimea difera in functie de cele doua tipuri de plafon: expandat si extrudat. Plafoanele extrudat sunt cele mai subtiri – 4, 5mm iar cele DEMARRAGE in forma – 10mm. exista si plafoane izolante cu dimensiuni de peste 15mm. ce trebuie sa avem in l`inainte de a cumpara plafon Decorativ?.

En plus folosind plafon fals economisim Energie, este convenabil ca pret, usor si simplu de instalat, rezistent la umezeala si imbatranire, poate fi vopsit cu Culori cu dispersie apoasa, imbinarile vor fi perfecte datorita secondaire dimensionale foarte buna si nu in ultimul rand nu intretin arderea. Frumos, de efect, tavanul fals este Perfect pentru orice incapere careia vreti sa-i dati o noua infatisare. Atunci cand Vine vorba de renovarea casei facem tot posibilul pentru a o face Cat mai bine. De aceea ne gandim la materialele folosite pentru a alege ceva potrivit cu nevoile noastre. Plafonul fals DIN polistiren expandat se monteaza usor si se poate vopsi. Plafonul fals DIN polistiren extrudat se monteaza la fel de usor si este tratat antistatique iar cele cu nuante de lemn, datorita naturaletii culorilor se pot intregra foarte Frumos intr-o ambianta Rustica. Montarea propriu-Zisa este foarte simpla. Trebuie sa ne asiguram ca suportul este curat, uscat, Solid, neted. Inainte de a aplica placile, détermination Centrul tavanului intinzind doua Fire PE diagonala. Fixati prima Placa exact in Centrul tavanului si atasati restul placilor in continuarea primei. Pentru taierea placilor este assez un cutter.

Adezivul nu se aplica PE intreaga suprafata a placii ci doar in Centrul si in colturile acesteia. In primul rand trebuie sa ne asiguram de calitatea suportului (STArea tavanului) pe care dorim sa aplicam produsul, apoi daca Design-UL (modelul) sau Culoarea Dorita este potrivita cu spatiul, culozone zugravelii sau alte decoruri DIN Camera. Simplitatea si usurinta de Montare il recomanda ca solutie rapida la spatiul respectiv. Restul solutiilor pentru decorarea tavanului presupun fixare Mecanica (Rigips, thevenot casetate etc) si investitii mai mari in materiale si timp. Dans afara de aceste aspecte, plafonul are si un ROL de izolator foarte bun, reducand pierderile de Caldura prin Tavan si aparitia condensului in anumite zone. Totodată, in spatele lui se pot ascunde foarte usor cablurile pentru instalatiile electrice si ventilatia. Produsul se vinde la pachet. Un pachet contine 8 placi de Tavan décoratif si acopera 2 MP.

Simplitatea si usurinta de Montare il recomanda ca solutie rapida pentru reamenajarea oricarei incaperi. Intrebarea este de ce que folosi Tavan fals (plafon Decorativ)? Plafonul fals DIN polistiren este DIN ce in ce mai folosit pentru redecorarea birourilor sau a locuintelor iar cu Putina rabdare TI-l Poti monta singur..